maandag 7 november 2022

Helm en fluo, het perfecte duo!

Vanmorgen ging onze jaarlijkse fluoactie weer van start.  Iedereen die de school wilde betreden, werd eerst op zichtbaarheid gescand. Wanneer je geen fluohesje droeg, ging er zelfs een alarm af!


Na het belsignaal verzamelden we dan aan de trap van L3 voor een heuse modeshow. Alle klassen mochten zich beurtelings eens goed laten zien op de rode loper.








Voor iedere klas werd er ook een miss en mister fluo gekozen. Héél wat kinderen hadden super goed hun best gedaan om er piekfijn uit te zien. Met L6 hielden we een anonieme stemming onder het afdak. 







Uiteindelijk kwamen deze vier winnaars uit de bus :

Emma en Fien


Nina en Marie


De juffen hadden, net als Laura in The Voice van Vlaanderen,  nog een comeback ticket en verkozen ook nog Irene als verdiende winnaar.


In de klas kregen we dan tot slot ook nog allemaal een splinternieuwe spaarkaart. Voor elke dag waarop we met een fluohesje naar school komen, krijgen we een sticker. Een fietshelm is goed voor nog een extra sticker. Kaart vol? Dan sparen we gewoon verder op onze klasspaarkaart want ook daarmee zijn er leuke prijzen te winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten