dinsdag 1 september 2020

Daar gaan we dan ...

Na twee maanden genieten van een heerlijke vakantie met véél zon, was het vandaag dan eindelijk zover. Met een gezonde dosis spanning arriveerden we 's morgens mondjesmaat op school want  ook dit schooljaar voorzien wij  inlooptijd ( een moment om rustig naar de klas te komen, je handen te wassen, boekentas leeg te maken, een babbeltje te slaan, ... ). Op het bord kan alvast de planning van de dag geraadpleegd worden.



Jaja, wij begonnen meteen met turnen en maakten zo ook ineens kennis met onze nieuwe meester. In 2 groepen speelden we zowel binnen als buiten op de speelplaats wat kennismakingsspelletjes!






Daarna was het tijd om elkaar wat beter te leren kennen. We speelden de enige echte 'ken-de-juf-quiz' waarmee meteen een eerste knipje in de kanjerkaart verdiend kon worden. Ook gingen we op verkenning in de klas.
Om half twaalf werden we dan beneden verwacht, want naar jaarlijkse gewoonte kregen ook wij een petekindje van het eerste onder onze hoede. Op de trap bij juf Marleen werd de verdeling plechtig bekend gemaakt. Spannend! Om het onwennige ijs wat te breken, kregen we al een eerste opdracht samen : een krijttekening maken van elkaar op ware grootte. We zijn dus vertrokken voor een leuk jaar samen!





Na de middag hielden we nog een fotoshoot voor onze verjaardagskalender en gingen we van start met ons zelfportret in Minecraftstijl. Wordt zeker nog vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten