donderdag 2 februari 2023

Agenda + klasweetjes ( 6-10 februari 2023 )



Beste ouder(s)

Donderdag kregen de leerlingen een formulier mee i.v.m. de voorlopige studiekeuze. Mogen wij vragen de ingevulde versie terug mee te geven met je zoon/dochter tegen vrijdag 10 februari 2023 ten laatste. We willen jullie er ook nog eens aan herinneren dat nu woensdag 8 februari 2023 de scholenbeurs doorgaat in Kontich - Halfdiep. 

Dinsdag 7 februari 2023 houden wij op school ' een dagje middelbaar '. De leerlingen zullen ieder uur les krijgen van een andere leerkracht in een ander lokaal. Ze moeten hiervoor hun dag-lessenrooster raadplegen dat ze maandag zullen ontvangen van ons. Ze zijn ook zelf verantwoordelijk voor hun materiaal en moeten er dus voor zorgen dat alle nodige boeken, schrijfgerief, brooddoos, drinkbus, turnkledij,...  in hun boekentas/rugzak zit die dag.

Tegen woensdag 8 februari 2023 ten laatste verwachten wij ook van iedere leerling een mailtje met de presentatie van het beroep dat ze gaan voorstellen. Hiermee oefenen ze nog eens het juist aanspreken van een leerkracht en een correcte mail met bijlage versturen. 

Vrijdag 10 februari 2023 is het tostidag en mogen ( geen verplichting ) de leerlingen ( maximum 2 ) tosti's meebrengen als middagmaal.

Groetjes
juf Lieve en juf Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten